Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] FinalStand Last Chaos

Diego1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie!

Chciałbm przedstawi nowy serwer, któy nosi nazwę: FinalStand

Oficjalna strona: http://ep3.finalstandlc.com/

Oficjalne forum: (jeszcze nie powstało, ale jest w trakcie budowy. Jak będzie gotowe to zaktualizuję)

Informacje dotyczące rat serwera (trochę inaczej):

-Exp: Głównie lvlowanie obejmuje expienie na mobach. Później trochę Q (moraska,tarian) i znów mobki w krypcie. Aktualnie jestem na etapie przed moraską i takie mam podejrzenia co do dalszego expa,

-Sp: Za free, jedynie na co wydajemy to na podbijanie poziomu gildii, nic więcej,

-Gold: Drop z mobków. Eska + rulon i leci po kilka ładnych kk. Na smokach w tarian pewnie po kilkanaście jak dobrze pójdzie tak podejrzewam,

-Dodatkowo w juno stoją sklepiki z cashem, bufkami, kamykami, eq do 165 oraz wep to tego samego przedziału lvlwego oraz z kostiumami,

-Nowe world bossy, jest ich mnóstwo podczas ostatniego spawn eventu się przekonałem.

SS z końcówki eventu:

19430152738528304197.jpg

-Cash: Otrzymujemy go za vote 2x 500 czyli w sumie 1000 co 12h. Oraz za czas online 10min = 25 cashu,

Dodali alber, ale skasowali nairat. Zaczynamy postaią na 1 lvl. eq pomimo swojego wyglądu jest na 1 lvl. Posiadamy 25kk w plecaku, spokojnie starcza na zakup koksu do expa. Administracja aktywna i doświadczona. Co do klubów są x1 lub x2 dokładnie nie wiem.

Serwer bardzo fajny, ludzie cały czas się pojawiają. Aktualnie około 30 graczy jest online. Jedyne co mogę powiedzieć to zapraszam Wszystkich do przetestowania! :)

PS1: W temacie pisałem "Nie do końca publikacja", ponieważ nie posiadam żadnych dokładnych informacji co do rat serwera. Nigdzie nie mogłem ich znleść, więc dokonałem publikacji opisowo (myślę że przejdzie),

PS2: Bardzo przyjazny Admin. Podczas wczorajszego spawn eventu byłem jednym nielicznych (dokładnie 2, gracz Trinity stał na afky jeśli się przyczepicie do SS) low lvlowych graczy, no i wiadomom ubicie bosa, który ma 200 czy też większy lvl jest nie możliwe. Dlatego otrzymałem swój mini spawn event za co bardzo dziękuję :D

74722128686122759682.jpg

PS3: Temat udostępniony po raz 2 ponieważ przeskanowałem pilik i jest czysto. Wraz z @Issante ustaliłem że mogę przywrócić, więc wznawiam temat :D!

Tutaj macie potwierdzenie:

43851079177242226111.jpg

Zapraszam do wspólnej gry!

Edit 16.08.2015: Zmieniona wartość cashu za vote

23udl52.jpg

Opublikowano

Serwer nie długo stoi, trzeba dac mu się rozwinąć i zobaczyć :) @Wojciech.. zagraj i juz będzie 12 osób, to samo tyczy się innych :D

Już grałem na takich serwerach padały, żaden serwer jeszcze nie pobił 777 i destiny swoją klasą nie ma co się oszukiwać. Jeśli nie wprowadzą jakieś innowacji to nie po co grac. 

Deus vult

Odkrywca
Opublikowano

To się nie znasz wejdź na Eternia i zobacz ile lat ma ile pracy w nią włożono i nadal się wkłada 

Traz eternia to gowno, na ktorym malo kto gra. Az tak poplyneli ze zmianami:)

a co do serweta ile jest max hp i jak pvp?

Opublikowano

To się nie znasz wejdź na Eternia i zobacz ile lat ma ile pracy w nią włożono i nadal się wkłada 

grałem 2 lata temu teraz nie wiem jak tam jest. 

Deus vult

Opublikowano

Traz eternia to gowno, na ktorym malo kto gra. Az tak poplyneli ze zmianami:)

a co do serweta ile jest max hp i jak pvp?

bo ludzie tacy jak ty lecą na łatwiznę i dlatego jest mało graczy bo jak trzeba coś zrobić na dłużej to sie juz nie chce 

Odkrywca
Opublikowano

bo ludzie tacy jak ty lecą na łatwiznę i dlatego jest mało graczy bo jak trzeba coś zrobić na dłużej to sie juz nie chce 

ta.. szkoda ze ja od ep1 tam gralem:)

Opublikowano

Jak chcecie pisać o Eternii czy o innych serwerach, to zapraszam do osobnych publikacji, bo ta dotyczy FinalStand jakby ktoś nie zauważył. ;)

Opublikowano

11 osób online wtf?

Zależy kiedy sprawdzałeś, na serwerze jest trochę inny czas :) Wklejam SS, który wykonałem 3 min temu:

09962304093536290749.jpg

Jak pisałem z graczami z gildii to rozbieżność godzinowa dochodziła nawet do 12h, więc nie ma co się dziwić :D

23udl52.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Ogólnie serwer jest super nie mam mu nic do zarzucenia. Lecz niestety całe LC zdominowało LC GNO2. Dopóki ono nie upadnie to żaden inny serwer nie da rady się wybić, ostatnio tylko Oblivion (chyba tak się nazywał) zdobył troszkę ludzi, ale frezona go wykończył. Dlatego wątpię że się uda. No chyba że będziesz wrzucał po 20 filmików dziennie na yt :D

23udl52.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...